ទិដ្ឋភាពទូទៅ

ដើម្បីស្នាក់នៅក្នុងសហរដ្ឋអាមេរិចក្នុងរយៈពេលខ្លី (ទៅទស្សនាឬធ្វើអាជីវកម្មដែលទាក់ទងនឹងសកម្មភាព) អ្នកទេសចរជាច្រើនទទួលបានទិដ្ឋាការជាមុនសិន។

ទិដ្ឋាការអ្នកទេសចរគឺជាទិដ្ឋាការមិនមែនអន្តោប្រវេសន៍សម្រាប់អ្នកដែលចង់ចូលក្នុងសហរដ្ឋអាមេរិកជាបណ្តោះអាសន្នសម្រាប់មុខជំនួញ (ប្រភេទទិដ្ឋាការ B-1) ទេសចរណ៍ការចូលចិត្តឬការមកលេង (ប្រភេទទិដ្ឋាការ B-2) ឬការរួមបញ្ចូលគ្នានៃគោលបំណងទាំងពីរ (B-1 / B -2) ។

របៀបដាក់ពាក្យសុំចូលសហរដ្ឋអាមេរិក

មានជំហានជាច្រើនដើម្បីដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការ។ លំដាប់នៃជំហ៊ានទាំងនេះនិងរបៀបដែលអ្នកបំពេញវាអាចប្រែប្រួលទៅតាម ស្ថានទូតអាមេរិក ឬស្ថានកុងស៊ុលដែលអ្នកដាក់ពាក្យ។

បំពេញពាក្យសុំទិដ្ឋាការតាមអ៊ីនធឺណិត

  • ពាក្យសុំទិដ្ឋាការមិនមែនអន្តោប្រវេសន៍តាមអ៊ិនធរណេត - បង្កើតទម្រង់ DS-160
  • 1) បំពេញពាក្យសុំទិដ្ឋាការតាមអ៊ីនធឺណិតនិង
  • 2) បោះពុម្ពទំព័របញ្ជាក់អំពីទម្រង់ពាក្យសុំដើម្បីនាំយកទៅសម្ភាសន៍របស់អ្នក។
  • រូបថត - អ្នកនឹងបង្ហោះរូបថតរបស់អ្នកនៅពេលបំពេញទម្រង់បែបបទ DS-160 ។ រូបថតរបស់អ្នកត្រូវតែមាននៅក្នុងទម្រង់ដែលបានពន្យល់នៅក្នុង តម្រូវការរូបថត.

ដាក់កាលវិភាគសំភាសន៍

ខណៈពេលដែលសំភាសន៍ជាទូទៅមិនត្រូវបានទាមទារសម្រាប់បេក្ខជនដែលមានអាយុជាក់លាក់

ចូលព្រំដែន

កំពង់ផែនៃធាតុសម្រាប់បរទេសដែលមកទស្សនាសហរដ្ឋអាមេរិកគឺជាព្រលានយន្តហោះនៅក្នុងទីក្រុងគោលដៅរបស់អ្នក។ អ្នកនឹងត្រូវបានស្នើសុំឱ្យបំពេញសំណុំបែបបទមកដល់ / ចេញដំណើរបញ្ជូនទៅបទសម្ភាសន៍សង្ខេបនិងការផ្ទៀងផ្ទាត់ឯកសារហើយយល់ព្រមលើការត្រួតពិនិត្យឥវ៉ាន់។